DWDD Tim Hofman met antwoord op corona: de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast

DWDD Tim Hofman met antwoord op corona: de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast

DWDD Tim Hofman met antwoord op corona: de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast Tim Hofman gaat normaal met zijn programma BOOS met gedupeerden op bezoek bij instanties die een kwestie niet goed hebben aangepakt. Dat is tijdens de coronacrisis wat lastiger. Daarom maakt hij de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Prins William over corona: "Is het een beetje aangedikt in de media?" Bekijk deze video » Terugkijken: Kabinet komt volgende week met beslissing rondom coronacrisis Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD Tim Hofman met antwoord op corona: de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast

Tim Hofman gaat normaal met zijn programma BOOS met gedupeerden op bezoek bij instanties die een kwestie niet goed hebben aangepakt. Dat is tijdens de coronacrisis wat lastiger. Daarom maakt hij de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD Tim Hofman met antwoord op corona: de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV