Video: André Hazes geeft voorproefje op nieuw album voor 2020

Video: André Hazes geeft voorproefje op nieuw album voor 2020

Video: <em>André Hazes</em> geeft voorproefje op nieuw album voor 2020 André Hazes komt dit jaar nog met een nieuwe plaat. De volkszanger laat geregeld via social media zien dat hij bezig is met dit project, en ook nu heeft Hazes een nieuwe video vanuit de studio gedeeld. Voor wie niet kan wachten tot de cd van Hazes later in 2020 uitkomt, kijk naar de video hierboven met een klein voorproefje. BN'er in quarantaine: André Hazes leert zijn zoontje de moeilijkste woorden Bekijk deze video » Zien: André Hazes en Monique Westenberg maken gezonde brownies Bekijk deze video »
Muziek :
Video: André Hazes geeft voorproefje op nieuw album voor 2020

André Hazes komt dit jaar nog met een nieuwe plaat. De volkszanger laat geregeld via social media zien dat hij bezig is met dit project, en ook nu heeft Hazes een nieuwe video vanuit de studio gedeeld. Voor wie niet kan wachten tot de cd van Hazes later in 2020 uitkomt, kijk naar de video hierboven met een klein voorproefje.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: André Hazes geeft voorproefje op nieuw album voor 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV