Boer zoekt vrouw gemist? Geert niet onder de indruk van Vera's gekkigheid

Boer zoekt vrouw gemist? Geert niet onder de indruk van Vera's gekkigheid

Gisteren (29 maart) was in Boer zoekt vrouw te zien hoe een aantal boeren een spannende keuze maakten: wie van de briefschrijvers moet naar huis? Bij boer Geert overheerst echter de gezelligheid. Vera ziet in ieder geval één belangrijk aspect: "Hij is niet onder de indruk van mijn gekkigheid."

<em>Boer zoekt vrouw</em> gemist? Geert niet onder de indruk van Vera's gekkigheid Gisteren (29 maart) was in Boer zoekt vrouw te zien hoe een aantal boeren een spannende keuze maakten: wie van de briefschrijvers moet naar huis? Bij boer Geert overheerst echter de gezelligheid. Vera ziet in ieder geval één belangrijk aspect: "Hij is niet onder de indruk van mijn gekkigheid." Chill en nuchterAngela, Esther en Vera, de drie vrouwen die de logeerweek bij Geert doorbrengen, zijn het er allemaal over eens dat Geert zich niet anders voordoet dan hij is. Ook vinden ze hem "chill" en "nuchter". De soms overdreven drukke Vera is vooral ook blij dat hij het prima vindt dat ze af en toe een beetje gek is. En wat valt de vrouwen nog meer op aan Geert? "Hij kijkt af en toe heel ondeugend." Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw: Angela kletst 1-op-1 met boer Geert: ‘Het zit wel goed’ Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: "Jelte zit er bij boerin Annemiek voor spek en bonen bij" Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt vrouw gemist? Geert niet onder de indruk van Vera's gekkigheid

Chill en nuchter
Angela, Esther en Vera, de drie vrouwen die de logeerweek bij Geert doorbrengen, zijn het er allemaal over eens dat Geert zich niet anders voordoet dan hij is. Ook vinden ze hem "chill" en "nuchter". De soms overdreven drukke Vera is vooral ook blij dat hij het prima vindt dat ze af en toe een beetje gek is. En wat valt de vrouwen nog meer op aan Geert? "Hij kijkt af en toe heel ondeugend."

Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw gemist? Geert niet onder de indruk van Vera's gekkigheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV