Talkshow M gemist? "Identiteit ouderen brokkelt af door gebrek aan bezoek"

Talkshow M gemist? "Identiteit ouderen brokkelt af door gebrek aan bezoek"

De oudere mensen in de samenleving worden onevenredig hard getroffen door de uitbraak van het coronavirus. Niet alleen zijn ze kwetsbaar voor de ziekte, ook hebben ze nu nog minder sociale contacten dan normaal. Volgens ouderenpsycholoog Sarah Blom is dat bijzonder schadelijk, want: "Je ziet bij sommigen dat de identiteit meer en meer afbrokkelt."

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? &quot;Identiteit ouderen brokkelt af door gebrek aan bezoek&quot; De oudere mensen in de samenleving worden onevenredig hard getroffen door de uitbraak van het coronavirus. Niet alleen zijn ze kwetsbaar voor de ziekte, ook hebben ze nu nog minder sociale contacten dan normaal. Volgens ouderenpsycholoog Sarah Blom is dat bijzonder schadelijk, want: "Je ziet bij sommigen dat de identiteit meer en meer afbrokkelt." Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Jeroen Terlou over de invloed van China op de coronacrisis Bekijk deze video » Ruben Hein zingt zijn nummer Owls bij talkshow M: 'Geschreven in een bos' Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? "Identiteit ouderen brokkelt af door gebrek aan bezoek"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? "Identiteit ouderen brokkelt af door gebrek aan bezoek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV