Johnny de Mol over bizarre thuissituatie: "Ex van mijn vrouw woont bij ons in"

Johnny de Mol over bizarre thuissituatie: "Ex van mijn vrouw woont bij ons in"

<em>Johnny de Mol</em> over bizarre thuissituatie: &quot;Ex van mijn vrouw woont bij ons in&quot; De coronacrisis zorgt voor bijzondere situaties in heel Nederland. Zo ook in het huis van Johnny de Mol. Zijn vrouw Anouk heeft een dochtertje uit een eerdere relatie, en om toch met elkaar in contact te blijven zijn ook de ex-man van Anouk en zijn nieuwe vriendin bij Johnny de Mol in getrokken. Zij verblijven momenteel in het tuinhuis, zodat Anouks dochter ook haar vader kan blijven zien. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Jan Roos onthult: "Johnny de Mol heeft geprobeerd Patty Brard te versieren" Bekijk deze video » Kijk LIVE mee met de virtuele processie van The Passion Bekijk deze video »
TV :
Johnny de Mol over bizarre thuissituatie: "Ex van mijn vrouw woont bij ons in"

De coronacrisis zorgt voor bijzondere situaties in heel Nederland. Zo ook in het huis van Johnny de Mol. Zijn vrouw Anouk heeft een dochtertje uit een eerdere relatie, en om toch met elkaar in contact te blijven zijn ook de ex-man van Anouk en zijn nieuwe vriendin bij Johnny de Mol in getrokken. Zij verblijven momenteel in het tuinhuis, zodat Anouks dochter ook haar vader kan blijven zien.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol over bizarre thuissituatie: "Ex van mijn vrouw woont bij ons in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV