Goedemorgen Nederland: openbaar vervoer vraagt om meer regie van minister

Goedemorgen Nederland: openbaar vervoer vraagt om meer regie van minister

<em>Goedemorgen Nederland</em>: openbaar vervoer vraagt om meer regie van minister Vanavond (21 april) geeft Mark Rutte weer een persconferentie, waarin de maatregelen omtrent het coronavirus ná 28 april uit de doeken worden gedaan. Ook door het openbaar vervoer wordt reikhalzend uitgekeken naar de persconferentie, want hoe moet het in de toekomst in het ov? De organisaties vragen in ieder geval om meer regie van minister Cora van Nieuwenhuizen. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Video: drukte in openbaar vervoer neemt toe, anderhalve meter-regel onmogelijk Bekijk deze video » Zien: 1,5 meter afstand in de treincoupé wordt onmogelijk als regels versoepelen Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: openbaar vervoer vraagt om meer regie van minister

Vanavond (21 april) geeft Mark Rutte weer een persconferentie, waarin de maatregelen omtrent het coronavirus ná 28 april uit de doeken worden gedaan. Ook door het openbaar vervoer wordt reikhalzend uitgekeken naar de persconferentie, want hoe moet het in de toekomst in het ov? De organisaties vragen in ieder geval om meer regie van minister Cora van Nieuwenhuizen.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: openbaar vervoer vraagt om meer regie van minister of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV