Man bijt hond XL: Peter vindt sportschool onzin: "Meer gymmen dan breed worden"

Man bijt hond XL: Peter vindt sportschool onzin: "Meer gymmen dan breed worden"

Man bijt hond XL gaat maandagavond op bezoek bij Peter. Peter sport veel, maar vind sportscholen maar onzin. Het is daar volgens hem namelijk alleen maar uiterlijk vertoon. Alles moet er mooi en gelikt uitzien en de mensen zijn er ook alleen maar voor de sier: "Het is meer gymmen wat ze doen in plaats van breed worden."

Bekijk het fragment uit Man bijt hond XL hieronder.

Man bijt hond XL is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de hele aflevering van Man bijt hond XL terugkijken bij Gids.tv.

<em>Man bijt hond XL</em>: Peter vindt sportschool onzin: &quot;Meer gymmen dan breed worden&quot; Man bijt hond XL gaat maandagavond op bezoek bij Peter. Peter sport veel, maar vind sportscholen maar onzin. Het is daar volgens hem namelijk alleen maar uiterlijk vertoon. Alles moet er mooi en gelikt uitzien en de mensen zijn er ook alleen maar voor de sier: "Het is meer gymmen wat ze doen in plaats van breed worden." Bekijk het fragment uit Man bijt hond XL hieronder. Man bijt hond XL is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de hele aflevering van Man bijt hond XL terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Man bijt hond XL: teddyberen Jos en Agnes worden lastig door coronamaatregelen Bekijk deze video » Maandag in Man bijt hond XL: "Ze vertelde niet dat ze hermafrodiet was" Bekijk deze video »
TV :
Man bijt hond XL: Peter vindt sportschool onzin: "Meer gymmen dan breed worden"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Man bijt hond XL: Peter vindt sportschool onzin: "Meer gymmen dan breed worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV