Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox geeft Nederlandse les aan Cubaanse kinderen

Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox geeft Nederlandse les aan Cubaanse kinderen

Gerard Cox heeft in zijn jonge jaren voor de klas gestaan en dat is goed te merken. In het programma Beter Laat Dan Nooit geeft de 80-jarige acteur een lesje Nederlands aan Cubaanse kinderen en dat doet hij met verve. Reisgenoot Peter Faber is diep onder de indruk van Cox.

Bekijk het fragment uit Beter Laat Dan Nooit hieronder.

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Heb je Beter Laat Dan Nooit gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beter Laat Dan Nooit</em>: Gerard Cox geeft <em>Nederlandse les</em> aan Cubaanse kinderen Gerard Cox heeft in zijn jonge jaren voor de klas gestaan en dat is goed te merken. In het programma Beter Laat Dan Nooit geeft de 80-jarige acteur een lesje Nederlands aan Cubaanse kinderen en dat doet hij met verve. Reisgenoot Peter Faber is diep onder de indruk van Cox. Bekijk het fragment uit Beter Laat Dan Nooit hieronder. Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Heb je Beter Laat Dan Nooit gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox gaat mee naar echo van Katja Schuurman Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit: Willibrord Frequin valt en landt op zijn buik: ‘Sta voor Jan Lul!’ Bekijk deze video »
TV :
Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox geeft Nederlandse les aan Cubaanse kinderen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox geeft Nederlandse les aan Cubaanse kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV