John van den Heuvel: "Femke Halsema moet eens in de spiegel kijken" (video)

John van den Heuvel: "Femke Halsema moet eens in de spiegel kijken" (video)

In RTL Boulevard gaat misdaadverslaggever John van den Heuvel nog maar eens in op de kritiek die Femke Halsema heeft gekregen sinds de enorme demonstratie op de Dam, op Tweede Pinksterdag. Volgens Van den Heuvel wordt het hoog tijd dat Halsema eens in de spiegel kijkt.

Beschuldigende vingertje
In een verklaring die Halsema heeft afgegeven, lijkt ze namelijk de schuld hoofdzakelijk op de politie af te willen schuiven - die zouden over te weinig informatie hebben beschikt. Dat vindt Van den Heuvel echter veel te makkelijk van de burgemeester van Amsterdam. Volgens hem moet Halsema ook haar eigen functioneren kritisch tegen het licht houden.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>John van den Heuvel</em>: &quot;Femke Halsema moet eens in de spiegel kijken&quot; (video) In RTL Boulevard gaat misdaadverslaggever John van den Heuvel nog maar eens in op de kritiek die Femke Halsema heeft gekregen sinds de enorme demonstratie op de Dam, op Tweede Pinksterdag. Volgens Van den Heuvel wordt het hoog tijd dat Halsema eens in de spiegel kijkt. Beschuldigende vingertjeIn een verklaring die Halsema heeft afgegeven, lijkt ze namelijk de schuld hoofdzakelijk op de politie af te willen schuiven - die zouden over te weinig informatie hebben beschikt. Dat vindt Van den Heuvel echter veel te makkelijk van de burgemeester van Amsterdam. Volgens hem moet Halsema ook haar eigen functioneren kritisch tegen het licht houden. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Op1: Klaas Dijkhoff over Femke Halsema tijdens demonstratie in Amsterdam Bekijk deze video » Beau gemist? Geert Wilders en Thierry Baudet gaan los op Femke Halsema Bekijk deze video »
Nieuws :
John van den Heuvel: "Femke Halsema moet eens in de spiegel kijken" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel: "Femke Halsema moet eens in de spiegel kijken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV