Beau: Memphis Depay vond aanwezigheid bij demonstratie Amsterdam belangrijk

Beau: Memphis Depay vond aanwezigheid bij demonstratie Amsterdam belangrijk

Topvoetballer Memphis Depay was op Tweede Pinksterdag (maandag 1 juni) ook aanwezig bij de massale demonstratie op de Dam, die in het teken stond van Black Lives Matter. Er kwam veel kritiek op de bijeenkomst, maar bij Beau praat Memphis zijn aanwezigheid goed.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Racisme sinds jeugd
Voor Memphis was het namelijk heel belangrijk om te laten zien dat hij zich hard wil maken voor Black Lives Matter. Tegen Beau van Erven Dorens vertelt hij dat hij al met racisme te maken heeft gehad sinds zijn jeugd. Zelfs nu maakt hij het nog mee: zo werd hij onlangs nog uitgescholden voor 'bananenplukker'.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Memphis Depay vond aanwezigheid bij demonstratie Amsterdam belangrijk Topvoetballer Memphis Depay was op Tweede Pinksterdag (maandag 1 juni) ook aanwezig bij de massale demonstratie op de Dam, die in het teken stond van Black Lives Matter. Er kwam veel kritiek op de bijeenkomst, maar bij Beau praat Memphis zijn aanwezigheid goed. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Racisme sinds jeugdVoor Memphis was het namelijk heel belangrijk om te laten zien dat hij zich hard wil maken voor Black Lives Matter. Tegen Beau van Erven Dorens vertelt hij dat hij al met racisme te maken heeft gehad sinds zijn jeugd. Zelfs nu maakt hij het nog mee: zo werd hij onlangs nog uitgescholden voor 'bananenplukker'. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel: "Femke Halsema moet eens in de spiegel kijken" (video) Bekijk deze video » Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: Memphis Depay vond aanwezigheid bij demonstratie Amsterdam belangrijk

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Memphis Depay vond aanwezigheid bij demonstratie Amsterdam belangrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV