Matthijs van Nieuwkerk in Beau: "Optreden André van Duin greep me aan"

Matthijs van Nieuwkerk in Beau: "Optreden André van Duin greep me aan"

Matthijs van Nieuwkerk ontving gisteren (25 juni) een Ere Zilveren Nipkowschijf voor zijn werk als presentator van De wereld draait door. 's Avonds schoof hij aan bij Beau om terug te blikken op vijftien jaar DWDD. Ook het bijzondere optreden van André van Duin, die 'La Bohème' van Charles Aznavour zong, komt ter sprake. "Dat greep mij erg aan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Held
Van Nieuwkerk vertelt dat Van Duin al sinds zijn jeugd een held van hem is. Toen Van Duin eenmaal een vaste tafelheer bij DWDD werd, was dat voor Van Nieuwkerk een hoogtepunt. Vlak na het overlijden van zijn man Martin Elferink schoof Van Duin weer een keer aan bij DWDD om te vertellen hoe het met hem ging. Toen zong hij een speciale vertaling van Aznavours 'La Bohème' - en dat was ontroerend. "Het deed me denken aan mijn moeder," aldus Van Nieuwkerk.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken op Gids.tv.

Matthijs van Nieuwkerk in <em>Beau</em>: &quot;Optreden André van Duin greep me aan&quot; Matthijs van Nieuwkerk ontving gisteren (25 juni) een Ere Zilveren Nipkowschijf voor zijn werk als presentator van De wereld draait door. 's Avonds schoof hij aan bij Beau om terug te blikken op vijftien jaar DWDD. Ook het bijzondere optreden van André van Duin, die 'La Bohème' van Charles Aznavour zong, komt ter sprake. "Dat greep mij erg aan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. HeldVan Nieuwkerk vertelt dat Van Duin al sinds zijn jeugd een held van hem is. Toen Van Duin eenmaal een vaste tafelheer bij DWDD werd, was dat voor Van Nieuwkerk een hoogtepunt. Vlak na het overlijden van zijn man Martin Elferink schoof Van Duin weer een keer aan bij DWDD om te vertellen hoe het met hem ging. Toen zong hij een speciale vertaling van Aznavours 'La Bohème' - en dat was ontroerend. "Het deed me denken aan mijn moeder," aldus Van Nieuwkerk. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk hier de laatste minuten van De Wereld Draait Door Bekijk deze video » Zien: Matthijs van Nieuwkerk heeft geen last van zwart gat: ''Ik zwem, fiets en lees veel!'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Matthijs van Nieuwkerk in Beau: "Optreden André van Duin greep me aan"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk in Beau: "Optreden André van Duin greep me aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV