Registratie Toppers in Concert 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Registratie Toppers in Concert 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Registratie Toppers in Concert 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending NPO 3 zendt vanavond het concert van de Toppers van vorig jaar opnieuw uit. Het was de vijftiende ArenA-editie van de Toppers in Concert. Grote kroegDe concerten staan bekend als het grootste meezingspektakel van Nederland: de Johan Cruijff ArenA wordt omgetoverd tot een grote kroeg, waar alle liedjes luidkeels worden meegezongen. Oude en nieuwe hits komen voorbij, allemaal gegoten in medleys. KnalfuifDe vijftiende ArenA-editie van de Toppers in Concert was een verjaardagsfeest om nooit te vergeten. Geniet van deze ouderwetse knalfuif van de Toppers, samen met speciale gasten, zoals onder anderen The Weather Girls en Snollebollekes. Jeroen van der Boom over Toppers: 'Stoppen was geen optie' Bekijk deze video » Worden Tino Martin, André Hazes & Gordon de nieuwe Toppers? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

NPO 3 zendt vanavond het concert van de Toppers van vorig jaar opnieuw uit. Het was de vijftiende ArenA-editie van de Toppers in Concert.

Grote kroeg
De concerten staan bekend als het grootste meezingspektakel van Nederland: de Johan Cruijff ArenA wordt omgetoverd tot een grote kroeg, waar alle liedjes luidkeels worden meegezongen. Oude en nieuwe hits komen voorbij, allemaal gegoten in medleys.

Knalfuif
De vijftiende ArenA-editie van de Toppers in Concert was een verjaardagsfeest om nooit te vergeten. Geniet van deze ouderwetse knalfuif van de Toppers, samen met speciale gasten, zoals onder anderen The Weather Girls en Snollebollekes.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Registratie Toppers in Concert 2019 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV