Zien: enorme bosbranden in Californië, duizenden mensen geëvacueerd

Zien: enorme bosbranden in Californië, duizenden mensen geëvacueerd

In de Amerikaanse staat Californië woeden enorme bosbranden. Bijna 8000 mensen uit Riverside County zijn inmiddels geëvacueerd door de branden. Het vuur ontstond afgelopen vrijdag al, zo'n 120 kilometer bij Los Angeles vandaan.

Nog niet onder controle
De oorzaak van de bosbranden is de extreme hitte in Californië. De temperaturen kunnen zelfs oplopen tot 40 graden. De branden zijn volgens de brandweer ook nog niet onder controle. Er wordt nog volop geblust met onder meer blusvliegtuigen.

Bekijk de beelden van de bosbranden hieronder in de video van de NOS.

Zien: enorme <em>bosbranden</em> in Californië, duizenden mensen geëvacueerd In de Amerikaanse staat Californië woeden enorme bosbranden. Bijna 8000 mensen uit Riverside County zijn inmiddels geëvacueerd door de branden. Het vuur ontstond afgelopen vrijdag al, zo'n 120 kilometer bij Los Angeles vandaan. Nog niet onder controleDe oorzaak van de bosbranden is de extreme hitte in Californië. De temperaturen kunnen zelfs oplopen tot 40 graden. De branden zijn volgens de brandweer ook nog niet onder controle. Er wordt nog volop geblust met onder meer blusvliegtuigen. Bekijk de beelden van de bosbranden hieronder in de video van de NOS. Bekijk ook Zien: Hevige bosbranden in Siberië door heersende hittegolf Bekijk deze video » Zien: Nederland onderschat het gevaar van bosbranden, bekijk beelden van het afgelopen jaar Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: enorme bosbranden in Californië, duizenden mensen geëvacueerd

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: enorme bosbranden in Californië, duizenden mensen geëvacueerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV