Zien: Bevrijdingsjournaal 7 augustus: Hoge onderscheiding

Zien: Bevrijdingsjournaal 7 augustus: Hoge onderscheiding

De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én via Gids.tv.

Hoge onderscheiding
De bemanning van het Amerikaanse vliegtuig dat de verwoestende atoombom afwierp op Hiroshima is inmiddels teruggekeerd op zijn basis, waar de sfeer uitgelaten is en direct een hoge onderscheiding wordt uitgedeeld.

Bekijk het bevrijdingsjournaal in de video hieronder. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.

Zien: Bevrijdingsjournaal 7 augustus: Hoge onderscheiding De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én via Gids.tv. Hoge onderscheidingDe bemanning van het Amerikaanse vliegtuig dat de verwoestende atoombom afwierp op Hiroshima is inmiddels teruggekeerd op zijn basis, waar de sfeer uitgelaten is en direct een hoge onderscheiding wordt uitgedeeld. Bekijk het bevrijdingsjournaal in de video hieronder. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken. Zien: geen stereotype stemmen meer op NPO Zapp Bekijk deze video » Zien: Dylan Groenewegen in tranen: ''Sorry voor mijn fout'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Bevrijdingsjournaal 7 augustus: Hoge onderscheiding


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bevrijdingsjournaal 7 augustus: Hoge onderscheiding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier