Dick Advocaat baalt van bijna lege Kuip: "Het strand is toch ook vol?"

Dick Advocaat baalt van bijna lege Kuip: "Het strand is toch ook vol?"

<em>Dick Advocaat</em> baalt van bijna lege <em>Kuip</em>: &quot;Het strand is toch ook vol?&quot; Dick Advocaat is blij met de overwinning van Feyenoord op stadsgenoot Sparta, maar baalt toch van deze middag: "Ik vond het wel fijn dat er wat mensen in het stadion zitten, maar er kunnen er echt nog wel meer in. Als er 20.000 mensen op het strand zitten, dan kunnen ze ook wel in het stadion zitten. Het strand is toch ook vol?" Bekijk het interview met Dick Advocaat hierboven. Zien: supporters Feyenoord zingen spelers luidkeels toe bij eerste openbare training Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - Sparta (Eredivisie Comeback) Bekijk deze video »
Voetbal :
Dick Advocaat baalt van bijna lege Kuip: "Het strand is toch ook vol?"

Dick Advocaat is blij met de overwinning van Feyenoord op stadsgenoot Sparta, maar baalt toch van deze middag: "Ik vond het wel fijn dat er wat mensen in het stadion zitten, maar er kunnen er echt nog wel meer in. Als er 20.000 mensen op het strand zitten, dan kunnen ze ook wel in het stadion zitten. Het strand is toch ook vol?"

Bekijk het interview met Dick Advocaat hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat baalt van bijna lege Kuip: "Het strand is toch ook vol?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen