Kijk LIVE naar etappe 5 van Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 5 van Tour de France 2020

Kijk hierboven op woensdag 2 september vanaf 14.20 uur LIVE naar de vijfde etappe van de Tour de France 2020.

Op dinsdag 1 september staat de vierde etappe van de Tour de France op het programma. De etappe begint in Gap en finisht in Privas. De etappe begint om 13.10 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.30 uur bereikt.

Lees hier waar je de vijfde etappe live op tv kunt kijken.

De vijfde etappe gaat van start in Gap, een plaats die niet vreemd is op het gebied van Tourstarts en -finishes. Door de fraaie Ardèche koersen ze naar Privas, het hoofdstadje van de regio. De etappe is op het einde vals plat, maar hoger dan twee pieken van de vierde categorie komen we vandaag niet.

De vijfde etappe van de Tour de France 2020 is op woensdag 2 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar etappe 5 van <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op woensdag 2 september vanaf 14.20 uur LIVE naar de vijfde etappe van de Tour de France 2020. Op dinsdag 1 september staat de vierde etappe van de Tour de France op het programma. De etappe begint in Gap en finisht in Privas. De etappe begint om 13.10 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.30 uur bereikt. Lees hier waar je de vijfde etappe live op tv kunt kijken. De vijfde etappe gaat van start in Gap, een plaats die niet vreemd is op het gebied van Tourstarts en -finishes. Door de fraaie Ardèche koersen ze naar Privas, het hoofdstadje van de regio. De etappe is op het einde vals plat, maar hoger dan twee pieken van de vierde categorie komen we vandaag niet. Bekijk ook Tour de France: Samenvatting van etappe 3 Bekijk deze video » De vijfde etappe van de Tour de France 2020 is op woensdag 2 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.
Live :
Kijk LIVE naar etappe 5 van Tour de France 2020
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 5 van Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen