Marc van der Linden: "Ik lag in coma, de shock kwam veel later" (video)

Marc van der Linden: "Ik lag in coma, de shock kwam veel later" (video)

Marc van der Linden is al jaren een veel geziene gast op televisie, maar de afgelopen maanden was hij amper op de beeldbuis te zien. Hij is heel erg ziek geweest door een ontsteking aan zijn been. Zijn moeder heeft hem bewusteloos thuis gevonden en al snel lag hij in coma in het ziekenhuis. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem en vertelt hij hierover bij RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Marc van der Linden</em>: &quot;Ik lag in coma, de shock kwam veel later&quot; (video) Marc van der Linden is al jaren een veel geziene gast op televisie, maar de afgelopen maanden was hij amper op de beeldbuis te zien. Hij is heel erg ziek geweest door een ontsteking aan zijn been. Zijn moeder heeft hem bewusteloos thuis gevonden en al snel lag hij in coma in het ziekenhuis. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem en vertelt hij hierover bij RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Video: Marc van der Linden vertelt wie Harry en Meghan gaan vervangen (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Marc van der Linden: "Ik lag in coma, de shock kwam veel later" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden: "Ik lag in coma, de shock kwam veel later" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen