Opsporing Verzocht gemist? Man in Eindhoven bont en blauw geslagen

Opsporing Verzocht gemist? Man in Eindhoven bont en blauw geslagen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken.

Op 2 november is een bezoeker van het Bontgenoten-festival in Eindhoven zo hard geslagen dat hij nu aan één oog blind is. De politie heeft gehoord dat het slachtoffer, een nu 27-jarige man uit Veldhoven, onenigheid had met een nog onbekende jonge vrouw. Het is mogelijk dat de dader namens haar verhaal kwam halen.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Man in <em>Eindhoven</em> bont en blauw geslagen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken. Op 2 november is een bezoeker van het Bontgenoten-festival in Eindhoven zo hard geslagen dat hij nu aan één oog blind is. De politie heeft gehoord dat het slachtoffer, een nu 27-jarige man uit Veldhoven, onenigheid had met een nog onbekende jonge vrouw. Het is mogelijk dat de dader namens haar verhaal kwam halen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Man in Eindhoven bont en blauw geslagen

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Man in Eindhoven bont en blauw geslagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen