Lang Leve De Liefde: Diana giert om haar fanatiek sportende date Gonzalo

Lang Leve De Liefde: Diana giert om haar fanatiek sportende date Gonzalo

Gonzalo vindt het heerlijk om te sporten en doet in de woonkamer van Lang Leve De Liefde even voor wat hij zoal doet om fit te blijven. Diana vindt het niks en giert het uit. “Je moet er wat aan doen om dit goddelijke lichaam te behouden”, aldus Gonzalo.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Diana giert om haar fanatiek sportende date Gonzalo Gonzalo vindt het heerlijk om te sporten en doet in de woonkamer van Lang Leve De Liefde even voor wat hij zoal doet om fit te blijven. Diana vindt het niks en giert het uit. “Je moet er wat aan doen om dit goddelijke lichaam te behouden”, aldus Gonzalo. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Maurice moest huilen bij eerste keer seks: ‘Is dat raar?’ Bekijk deze video » Patricia bekent in Lang Leve De Liefde: ‘Stiekem wil ik je uit elkaar trekken’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Diana giert om haar fanatiek sportende date Gonzalo

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Diana giert om haar fanatiek sportende date Gonzalo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen