Johan Derksen in VI: "Sportmaatregelen slaan als kut op dirk" (video)

Johan Derksen in VI: "Sportmaatregelen slaan als kut op dirk" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen begrijpt niet dat er de komende weken geen publiek aanwezig mag zijn in de voetbalstadions. Dat zei hij vanvond in deze uitzending van Veronica Inside. Vanavond was er een persconferentie van premier Mark Rutte, waarin de corona-maatregelen werden opgeschroefd.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;Sportmaatregelen slaan als <em>kut op dirk</em>&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen begrijpt niet dat er de komende weken geen publiek aanwezig mag zijn in de voetbalstadions. Dat zei hij vanvond in deze uitzending van Veronica Inside. Vanavond was er een persconferentie van premier Mark Rutte, waarin de corona-maatregelen werden opgeschroefd. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hélène Hendriks noemt Wim Kieft de Martien Meiland van VI: "Je bent er alle dagen" Bekijk deze video » Bondscoach Frank de Boer: 'Geen Ajax- of Barcelona-clausule in contract' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen in VI: "Sportmaatregelen slaan als kut op dirk" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "Sportmaatregelen slaan als kut op dirk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen