Opsporing Verzocht: Auto rijdt in op cafébezoekers in Rijsbergen

Opsporing Verzocht: Auto rijdt in op cafébezoekers in Rijsbergen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 29 september terugkijken.

Op 27 september reed een bestuurder, vermoedelijk doelbewust, met zijn auto in op een groep mensen die op de stoep voor een café in Rijsbergen stonden. De auto raakte een aantal mensen fors, maar gelukkig viel de persoonlijke schade relatief mee. Slechts één persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Auto rijdt in op cafébezoekers in Rijsbergen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 29 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 29 september terugkijken. Op 27 september reed een bestuurder, vermoedelijk doelbewust, met zijn auto in op een groep mensen die op de stoep voor een café in Rijsbergen stonden. De auto raakte een aantal mensen fors, maar gelukkig viel de persoonlijke schade relatief mee. Slechts één persoon is naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Auto rijdt in op cafébezoekers in Rijsbergen

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Auto rijdt in op cafébezoekers in Rijsbergen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen