De Vooravond gemist? Frits Spits vindt Nederlandstalige muziek "ondergeschoven kind"

De Vooravond gemist? Frits Spits vindt Nederlandstalige muziek "ondergeschoven kind"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Frits Spits vindt Nederlandstalige muziek &quot;ondergeschoven kind&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Samen met Guido Weijers besprak Frits Spits in De Vooravond zijn favoriete zinnen uit de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Al snel vlogen de citaten van Acda & De Munnik, De Dijk en Abel over tafel. Spits had echter ook nog wel een kritische kanttekening te plaatsen: "Ik vind de Nederlandstalige muziek een ondergeschoven kind en dat we daar te weinig aandacht voor hebben." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Frits Spits zet de beste hits uit de coronacrisis op een rij Bekijk deze video » Zien: Frits Spits houdt taalquiz met gasten van Op1 Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Frits Spits vindt Nederlandstalige muziek "ondergeschoven kind"

Samen met Guido Weijers besprak Frits Spits in De Vooravond zijn favoriete zinnen uit de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Al snel vlogen de citaten van Acda & De Munnik, De Dijk en Abel over tafel. Spits had echter ook nog wel een kritische kanttekening te plaatsen: "Ik vind de Nederlandstalige muziek een ondergeschoven kind en dat we daar te weinig aandacht voor hebben."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Frits Spits vindt Nederlandstalige muziek "ondergeschoven kind" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen