Zien: Tim Hofman wint Zilveren Televizier-Ster Presentator 2020

Zien: Tim Hofman wint Zilveren Televizier-Ster Presentator 2020

Tim Hofman heeft de Zilveren Televizier-Ster Presentator gewonnen. De presentator van Op1 en Over Mijn Lijk won van zijn concurrenten Beau van Erven Dorens en André van Duin.

Zien: <em>Tim Hofman</em> wint <em>Zilveren Televizier-Ster Presentator</em> 2020 Tim Hofman heeft de Zilveren Televizier-Ster Presentator gewonnen. De presentator van Op1 en Over Mijn Lijk won van zijn concurrenten Beau van Erven Dorens en André van Duin. Hofman was dit jaar een veelbesproken man, vooral door zijn optredens in talkshows en als presentator van de zomeredities van talkshow Op1. Bekijk het volledige overzicht van alle Televizier-Ring winnaars en genomineerden. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.
TV :
Zien: Tim Hofman wint Zilveren Televizier-Ster Presentator 2020

Hofman was dit jaar een veelbesproken man, vooral door zijn optredens in talkshows en als presentator van de zomeredities van talkshow Op1.

Bekijk het volledige overzicht van alle Televizier-Ring winnaars en genomineerden.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV