Fred van Leer over ophef Drag Race Holland: "Dan vind je mij een trut"

Fred van Leer over ophef Drag Race Holland: "Dan vind je mij een trut"

Fred van Leer reageerde vandaag op de ophef rond de nieuwe aflevering van Drag Race Holland: "Ik geloof dat als je fan van iemand bent en die wordt dan weggestuurd, dan vindt je mij een trut", vertelt Fred. "Dat geloof ik en dat vind ik ook prima. We kijken als jury naar hoe de queen deze aflevering presteert en overall was het niet haar sterkste aflevering."

<em>Fred van Leer</em> over ophef <em>Drag Race Holland</em>: &quot;Dan vind je mij een trut&quot; Fred van Leer reageerde vandaag op de ophef rond de nieuwe aflevering van Drag Race Holland: "Ik geloof dat als je fan van iemand bent en die wordt dan weggestuurd, dan vindt je mij een trut", vertelt Fred. "Dat geloof ik en dat vind ik ook prima. We kijken als jury naar hoe de queen deze aflevering presteert en overall was het niet haar sterkste aflevering." Bekijk de reactie van Fred van Leer hierboven. Drag Race Holland meets Ranking the Stars: Patty Brard en Joe Exotic imitaties (video) Bekijk deze video » Drag Race Holland gemist? Kijk de Snatch Game terug Bekijk deze video »
Serie :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de reactie van Fred van Leer hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer over ophef Drag Race Holland: "Dan vind je mij een trut" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier