Frank en Rogier zorgen voor gênant gesprek met Art Rooijakkers (video)

Frank en Rogier zorgen voor gênant gesprek met Art Rooijakkers (video)

Frank en Rogier zijn de afgelopen weken niet uit het nieuws te slaan. Niet vanwege hun glansrijke tv-carrière, maar vanwege de bonje tussen het kibbelende koppel. Gisteren probeerde Art Rooijkakkers in zijn programma de angel eruit te trekken. Maar het werd er eigenlijk alleen maar gênanter op.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Frank en Rogier zorgen voor <em>gênant gesprek</em> met Art Rooijakkers (video) Frank en Rogier zijn de afgelopen weken niet uit het nieuws te slaan. Niet vanwege hun glansrijke tv-carrière, maar vanwege de bonje tussen het kibbelende koppel. Gisteren probeerde Art Rooijkakkers in zijn programma de angel eruit te trekken. Maar het werd er eigenlijk alleen maar gênanter op. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Frank en Rogier lassen toch geen mediastop in en blijven modder gooien (video) Bekijk deze video » Art Rooijakkers gaat de relatie van Frank en Rogier lijmen (video) Bekijk deze video » Rogier Smit boos in Rooijakkers Over De Vloer: ‘Dit knippen we eruit’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Frank en Rogier zorgen voor gênant gesprek met Art Rooijakkers (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frank en Rogier zorgen voor gênant gesprek met Art Rooijakkers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen