Video: crisisoverleg bij KLM, spannend of steun er komt

Video: crisisoverleg bij KLM, spannend of steun er komt

Vrijdag komt er duidelijkheid over de miljardensteun voor het in zwaar weer verkerende KLM: "Het gaat blijkbaar nog behoorlijk spannend worden of die steun er ook echt komt, terwijl ze dat keihard nodig hebben", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman.

Groot verlies
Ze vervolgt: "Zojuist zijn de nieuwe kwartaalcijfers bekend geworden, een verlies van 1,7 miljard euro." Extra geld lijkt dus echt nodig, om Neerlands trots in de lucht te houden. Wopke Hoekstra, minister van Financiën, zou twijfelen over de extra steun, laat luchtvaartjournaliste Yteke de Jong weten: "Hij vindt dat het personeel niet lang genoeg het salaris in gaat leveren." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: crisisoverleg bij <em>KLM</em>, spannend of steun er komt Vrijdag komt er duidelijkheid over de miljardensteun voor het in zwaar weer verkerende KLM: "Het gaat blijkbaar nog behoorlijk spannend worden of die steun er ook echt komt, terwijl ze dat keihard nodig hebben", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. Groot verliesZe vervolgt: "Zojuist zijn de nieuwe kwartaalcijfers bekend geworden, een verlies van 1,7 miljard euro." Extra geld lijkt dus echt nodig, om Neerlands trots in de lucht te houden. Wopke Hoekstra, minister van Financiën, zou twijfelen over de extra steun, laat luchtvaartjournaliste Yteke de Jong weten: "Hij vindt dat het personeel niet lang genoeg het salaris in gaat leveren." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Mark Rutte wil door als VVD-lijsttrekker en premier Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: crisisoverleg bij KLM, spannend of steun er komt


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: crisisoverleg bij KLM, spannend of steun er komt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier