Nieuwsuur: In Israël worden kinderen verwekt van mannen die zijn overleden

Nieuwsuur: In Israël worden kinderen verwekt van mannen die zijn overleden

In Israël is het mogelijk om als dode man een kind op de wereld te zetten. De IDFA-documentaire In His Image volgt drie Israëlische moeders die graag een kleinkind willen van hun zoons, maar zij zijn gesneuveld als soldaat. Daarom zijn ze op zoek naar een single vrouwen met een kinderwens. In Israël zouden op deze manier al tientallen kinderen zijn geboren.

De documentaire In His Image is dinsdag 24 november te zien om 20.15 uur bij NPO2. Bekijk de video van Nieuwsuur over dit onderwerp hieronder.

<em>Nieuwsuur</em>: In Israël worden kinderen verwekt van mannen die zijn overleden In Israël is het mogelijk om als dode man een kind op de wereld te zetten. De IDFA-documentaire In His Image volgt drie Israëlische moeders die graag een kleinkind willen van hun zoons, maar zij zijn gesneuveld als soldaat. Daarom zijn ze op zoek naar een single vrouwen met een kinderwens. In Israël zouden op deze manier al tientallen kinderen zijn geboren. De documentaire In His Image is dinsdag 24 november te zien om 20.15 uur bij NPO2. Bekijk de video van Nieuwsuur over dit onderwerp hieronder. Nieuwsuur: Slimme steden willen stadsleven verbeteren met technologie Bekijk deze video » Bekijk hier het Nieuwsuur-interview met Barack Obama (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: In Israël worden kinderen verwekt van mannen die zijn overleden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: In Israël worden kinderen verwekt van mannen die zijn overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV