Carlo Ancelotti geëmotioneerd tijdens eerbetoon voor Maradona (video)

Carlo Ancelotti geëmotioneerd tijdens eerbetoon voor Maradona (video)

Coach Carlo Ancelotti heeft moeite met het bedwingen van zijn tranen tijdens een eerbetoon voor Diego Maradona. Hij is de oud-tegenstander van de voetballer maar wordt toch emotioneel terwijl het hele stadium aan het klappen is.

Bekijk hieronder de video van Ziggo Sport.

<em>Carlo Ancelotti</em> geëmotioneerd tijdens eerbetoon voor Maradona (video) Coach Carlo Ancelotti heeft moeite met het bedwingen van zijn tranen tijdens een eerbetoon voor Diego Maradona. Hij is de oud-tegenstander van de voetballer maar wordt toch emotioneel terwijl het hele stadium aan het klappen is. Bekijk hieronder de video van Ziggo Sport. Bekijk ook Diego Maradona wordt niet gemist door Louis van Gaal: ''Het was niet mijn type'' Bekijk deze video » Docu Maradona Confidential zaterdag bij National Geographic: bekijk de trailer Bekijk deze video » Vraag tijdens Veronica Inside: bevriezen rugnummer 10? Bekijk deze video »
Voetbal :
Carlo Ancelotti geëmotioneerd tijdens eerbetoon voor Maradona (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Carlo Ancelotti geëmotioneerd tijdens eerbetoon voor Maradona (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier