Live-action Fate: The Winx Club Saga 22 januari bij Netflix: bekijk de teaser

Live-action Fate: The Winx Club Saga 22 januari bij Netflix: bekijk de teaser

In het begin van het nieuwe jaar kun je bij Netflix de live-action versie van Winx Club bekijken. Fate: The Winx Saga vertelt het coming-of-ageverhaal van vijf elfjes op de Alfea school. Dit is een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld. Deze elfjes maken van alles mee in hun persoonlijke levens, en komen voor heel wat uitdagingen te staan. Ondertussen moeten ze leren om hun magische krachten zo goed mogelijk te gebruiken.

Fate: The Winx Saga is vanaf 22 januari 2021 te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de teaser van Fate: The Winx Saga bekijken.

Live-action <em>Fate: The Winx Club Saga</em> 22 januari bij Netflix: bekijk de teaser In het begin van het nieuwe jaar kun je bij Netflix de live-action versie van Winx Club bekijken. Fate: The Winx Saga vertelt het coming-of-ageverhaal van vijf elfjes op de Alfea school. Dit is een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld. Deze elfjes maken van alles mee in hun persoonlijke levens, en komen voor heel wat uitdagingen te staan. Ondertussen moeten ze leren om hun magische krachten zo goed mogelijk te gebruiken. Fate: The Winx Saga is vanaf 22 januari 2021 te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de teaser van Fate: The Winx Saga bekijken. Bekijk de trailer van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 Bekijk deze video » Superheldenfilm We Can Be Heroes 1 januari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Live-action Fate: The Winx Club Saga 22 januari bij Netflix: bekijk de teaserActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV