Mariah Carey wereldwijd opnieuw op 1 met All I Want For Christmas Is You (video)

Mariah Carey wereldwijd opnieuw op 1 met All I Want For Christmas Is You (video)

Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You staat dit jaar voor de allereerste keer op nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk en daar is de kerstkoningin, die er zelfs een award voor kreeg, maar wat blij mee: "Ik wil, hier in mijn kerst-onesie, de fans enorm bedanken want dankzij jullie is dit gebeurd." Ook in Amerika en in Nederland staat Carey overigens weer bovenaan de hitlijsten met haar kersthit. Bekijk haar dankwoord en enige kerst-familiefoto's hieronder.

Mariah Carey wereldwijd opnieuw op 1 met <em>All I Want For Christmas Is You</em> (video) Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You staat dit jaar voor de allereerste keer op nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk en daar is de kerstkoningin, die er zelfs een award voor kreeg, maar wat blij mee: "Ik wil, hier in mijn kerst-onesie, de fans enorm bedanken want dankzij jullie is dit gebeurd." Ook in Amerika en in Nederland staat Carey overigens weer bovenaan de hitlijsten met haar kersthit. Bekijk haar dankwoord en enige kerst-familiefoto's hieronder. View this post on Instagram A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) Bekijk ook Mariah Carey LIVE: All I Want For Christmas Is You Bekijk deze video » Zien: Mariah Carey, Ariana Grande & Jennifer Hudson zingen Oh Santa! Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mariah Carey wereldwijd opnieuw op 1 met All I Want For Christmas Is You (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV