Live stream debat Tweede Kamer over lockdown en coronavirus

Live stream debat Tweede Kamer over lockdown en coronavirus

Live stream <em>debat Tweede Kamer</em> over lockdown en coronavirus Op dinsdag 15 december, een dag na de tv-toespraak van premier Mark Rutte, wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over de door het kabinet ingestelde lockdown en de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Kamerleden krijgen de kans om vragen te stellen. OppositieHet is vooral een gelegenheid voor de oppositie om hun mening over de maatregelen van het kabinet te doen gelden. Elke fractievoorzitter krijgt enkele minuten de gelegenheid om een statement namens de partij voor te lezen, waarna er ook ruimte is voor vragen. Die zullen hoofdzakelijk door Hugo de Jonge en Mark Rutte beantwoord worden. Kijk hierboven op dinsdag 15 december vanaf +/- 14.00 uur LIVE naar het debat in de Tweede Kamer over de lockdown. Bekijk ook Heftige boodschap van Mark Rutte: "Nederland gaat op slot" (video) Bekijk deze video » Terugkijken: toespraak premier Mark Rutte over strenge lockdown Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream debat Tweede Kamer over lockdown en coronavirus

Op dinsdag 15 december, een dag na de tv-toespraak van premier Mark Rutte, wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over de door het kabinet ingestelde lockdown en de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Kamerleden krijgen de kans om vragen te stellen.

Oppositie
Het is vooral een gelegenheid voor de oppositie om hun mening over de maatregelen van het kabinet te doen gelden. Elke fractievoorzitter krijgt enkele minuten de gelegenheid om een statement namens de partij voor te lezen, waarna er ook ruimte is voor vragen. Die zullen hoofdzakelijk door Hugo de Jonge en Mark Rutte beantwoord worden.

Kijk hierboven op dinsdag 15 december vanaf +/- 14.00 uur LIVE naar het debat in de Tweede Kamer over de lockdown.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream debat Tweede Kamer over lockdown en coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier