Jinek gemist? Thuisonderwijs vergt veel van Leonie ter Braak: "We zijn gewoon moe"

Jinek gemist? Thuisonderwijs vergt veel van Leonie ter Braak: "We zijn gewoon moe"

Dinsdagavond kondigden Mark Rutte en Hugo de Jonge in een persconferentie aan dat de harde lockdown wordt verlengd. Dat betekent ook dat thuisscholing nog een paar weken langer doorgaat, en dat vergt veel van ouders - ook van BN'ers. "We zijn gewoon moe," vertelt Leonie ter Braak.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Thuisonderwijs vergt veel van <em>Leonie ter Braak</em>: &quot;We zijn gewoon moe&quot; Dinsdagavond kondigden Mark Rutte en Hugo de Jonge in een persconferentie aan dat de harde lockdown wordt verlengd. Dat betekent ook dat thuisscholing nog een paar weken langer doorgaat, en dat vergt veel van ouders - ook van BN'ers. "We zijn gewoon moe," vertelt Leonie ter Braak. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 januari terugkijken bij Gids.tv. SpanningenVolgens de presentatrice vergen haar kinderen zeer veel aandacht - behalve als ze denkt: "Krijg maar lekker een leerachterstand." "Maar dat denk ik niet," zegt ze snel. Ter Braak vertelt dat het thuis ook voor de nodige spanningen zorgt. "Het is gewoon veel." Ook Amara Onwuka en Rick Paul van Mulligen vertellen over het thuisonderwijs. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van Jinek Dirk van Duijvenbode bij Jinek: "Uiteindelijk wil ik wereldkampioen worden" Bekijk deze video » Jinek gemist? Moet kabinet Rutte aftreden vanwege Toeslagenaffaire? Bekijk deze video » Özcan Akyol bij Jinek over avondklok: "Zal niet effectief zijn" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Thuisonderwijs vergt veel van Leonie ter Braak: "We zijn gewoon moe"

Spanningen
Volgens de presentatrice vergen haar kinderen zeer veel aandacht - behalve als ze denkt: "Krijg maar lekker een leerachterstand." "Maar dat denk ik niet," zegt ze snel. Ter Braak vertelt dat het thuis ook voor de nodige spanningen zorgt. "Het is gewoon veel." Ook Amara Onwuka en Rick Paul van Mulligen vertellen over het thuisonderwijs.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Thuisonderwijs vergt veel van Leonie ter Braak: "We zijn gewoon moe" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier