Zien: Is er nu wel of geen ruzie tussen prinsen William en Harry? (video)

Zien: Is er nu wel of geen ruzie tussen prinsen William en Harry? (video)

Tom Bradby, een bekende nieuwslezer en de documentairemaker die Prins Harry en Meghan Markle volgde tijdens hun tour in Afrika, is flink uit de school geklapt over de prins en zijn relatie met zijn broer, Prins William.

De tekst gaat verder onder de video

Zien: Is er nu wel of geen ruzie tussen prinsen <em>William</em> en <em>Harry</em>? (video) Tom Bradby, een bekende nieuwslezer en de documentairemaker die Prins Harry en Meghan Markle volgde tijdens hun tour in Afrika, is flink uit de school geklapt over de prins en zijn relatie met zijn broer, Prins William. De tekst gaat verder onder de video BonjeVolgens Bradby is er, in tegenstelling tot wat in de media wordt geroepen, wel sprake van bonje tussen de twee broers. Justine Marcella gelooft dat wel, zegt zij bij RTL Boulevard: "Hij staat wel echt dichtbij Harry en Meghan. Dat hij het lastig heeft, dat snap ik wel." Bekijk ook Kijken: 2021 begint opnieuw met kritiek op Meghan en prins Harry (video) Bekijk deze video » Primeur: Meghan Markle en prins Harry gaan zéér binnenkort volledig offline Bekijk deze video » Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven.
Royals :
Zien: Is er nu wel of geen ruzie tussen prinsen William en Harry? (video)

Bonje
Volgens Bradby is er, in tegenstelling tot wat in de media wordt geroepen, wel sprake van bonje tussen de twee broers. Justine Marcella gelooft dat wel, zegt zij bij RTL Boulevard: "Hij staat wel echt dichtbij Harry en Meghan. Dat hij het lastig heeft, dat snap ik wel."

Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Is er nu wel of geen ruzie tussen prinsen William en Harry? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier