Rutger Bregman bij Op1 over toeslagenaffaire: "We waren er allemaal bij"

Rutger Bregman bij Op1 over toeslagenaffaire: "We waren er allemaal bij"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Bregman bij <em>Op1</em> over <em>toeslagenaffaire</em>: &quot;We waren er allemaal bij&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Rutger Bregman maakt bij Op1 duidelijk dat we allemaal schuldig zijn aan de toeslagenaffaire: "We waren er allemaal bij. De grootste partijen in de peilingen, VVD en PVV waren het meest anti-fraude." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rutger Bregman bij Op1 over toeslagenaffaire: "We waren er allemaal bij"

Rutger Bregman maakt bij Op1 duidelijk dat we allemaal schuldig zijn aan de toeslagenaffaire: "We waren er allemaal bij. De grootste partijen in de peilingen, VVD en PVV waren het meest anti-fraude."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rutger Bregman bij Op1 over toeslagenaffaire: "We waren er allemaal bij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier