Video: Edsilia Rombley ziet Eurovisie Songfestival voorlopig niet zitten

Video: Edsilia Rombley ziet Eurovisie Songfestival voorlopig niet zitten

Het is voor Edsilia Rombley een heugelijke dag, vanmorgen ontving zij net als tientallen andere BN'ers eindelijk haar eigen bloem: de Edsilia! Een mooie volle roze Tulp.

Tekst gaat verder onder video

Video: <em>Edsilia Rombley</em> ziet <em>Eurovisie Songfestival</em> voorlopig niet zitten Het is voor Edsilia Rombley een heugelijke dag, vanmorgen ontving zij net als tientallen andere BN'ers eindelijk haar eigen bloem: de Edsilia! Een mooie volle roze Tulp. Tekst gaat verder onder video SongfestivalGisteren vond een online-meeting van het Eurovisie songfestival plaats, samen met de andere presentatoren van het festival. Volgens Edsilia zat iedereen met dezelfde vraag in het hoofd: "Wat gaan we doen en hoe?" Het is volgens Edsilia nog niet besloten hoe het Eurovisie songfestival zal vormgeven dit jaar. JeanguOok over de Nederlandse inzending is nog weinig nieuws. Edsilia laat aan RTL Boulevard weten zelf ook geen idee te hebben wanneer de zanger met nieuws komt over zijn nieuwe nummer. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam: dit zijn de corona-scenario’s (video) Bekijk deze video » Zien: Edsilia Rombley over haar liefde voor Tjeerd Oosterhuis: "Verliefd op voetbalmaatje" Bekijk deze video »
TV :
Video: Edsilia Rombley ziet Eurovisie Songfestival voorlopig niet zitten

Songfestival
Gisteren vond een online-meeting van het Eurovisie songfestival plaats, samen met de andere presentatoren van het festival. Volgens Edsilia zat iedereen met dezelfde vraag in het hoofd: "Wat gaan we doen en hoe?" Het is volgens Edsilia nog niet besloten hoe het Eurovisie songfestival zal vormgeven dit jaar.

Jeangu
Ook over de Nederlandse inzending is nog weinig nieuws. Edsilia laat aan RTL Boulevard weten zelf ook geen idee te hebben wanneer de zanger met nieuws komt over zijn nieuwe nummer.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Edsilia Rombley ziet Eurovisie Songfestival voorlopig niet zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier