Bekijk de eerste speech van Joe Biden als president van Amerika

Bekijk de eerste speech van Joe Biden als president van Amerika

Vandaag is Joe Biden geinaugureerd als 46e president van de Verenigde Staten. Samen met zijn vicepresident Kamala Harris heeft hij de eed afgelegd op de Bijbel.

Bekijk de eerste speech van <em>Joe Biden</em> als president van Amerika Vandaag is Joe Biden geinaugureerd als 46e president van de Verenigde Staten. Samen met zijn vicepresident Kamala Harris heeft hij de eed afgelegd op de Bijbel. Laat Amerika samenkomenDe speech van de kersverse president bestond vooral uit bemoedigende en positieve woorden. "Mijn hele ziel zit hierin", aldus Joe Biden. Hij wil Amerika weer samenbrengen tot een verenigd volk, met ruimte voor meningsverschillen en geloven. Volgens hem is vereniging de enige manier om alle problemen van het land te verhelpen. Bekijk de video van SkyNews hierboven. Je kunt de inauguratie van Joe Biden hier terugkijken.__ Bekijk ook Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden Bekijk deze video » Zien: Kamala Harris legt eed af als vicepresident van Amerika Bekijk deze video » Historische beelden: Joe Biden legt eed af tijdens inauguratie Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de eerste speech van Joe Biden als president van Amerika

Laat Amerika samenkomen
De speech van de kersverse president bestond vooral uit bemoedigende en positieve woorden. "Mijn hele ziel zit hierin", aldus Joe Biden. Hij wil Amerika weer samenbrengen tot een verenigd volk, met ruimte voor meningsverschillen en geloven. Volgens hem is vereniging de enige manier om alle problemen van het land te verhelpen.

Bekijk de video van SkyNews hierboven. Je kunt de inauguratie van Joe Biden hier terugkijken.__


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste speech van Joe Biden als president van Amerika of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier