Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video)

Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video)

Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Volgens dat welbekende stramien gingen de politie en ME de afgelopen dagen te werk. Relschoppers in het hele land werden hard aangepakt, en dat leidde tot nogal wat paniek bij het gewonde straattuig uit Rotterdam: "Ik bloed dood!"

Lees verder onder de video.

<em>Relschopper</em> Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van <em>politie</em>: &quot;Ik bloed dood!&quot; (video) Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Volgens dat welbekende stramien gingen de politie en ME de afgelopen dagen te werk. Relschoppers in het hele land werden hard aangepakt, en dat leidde tot nogal wat paniek bij het gewonde straattuig uit Rotterdam: "Ik bloed dood!" Lees verder onder de video. Te gevaarlijkEen jongen uit Rotterdam-Zuid ligt gewond op de stoep nadat hij is aangepakt door de politie. Hij had zich samen met honderden anderen verzameld in de stad om te rellen, maar rekende er natuurlijk niet op dat hij later op de avond de hulpdiensten nog weleens nodig kon hebben. De ambulance wilde echter niet komen omdat het volgens hen "te gevaarlijk" was om zich op die plek in de stad te begeven, omdat zijn vriendjes de omgeving nog steeds onveilig maakten. Helaas pindakaas, dat had je maar wat eerder moeten bedenken. Bekijk de beelden uit Rotterdam hierboven. Bekijk ook Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd Bekijk deze video » Heftige beelden rellen Den Bosch: plunderingen in supermarkt Bekijk deze video »
Viral :
Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video)

Te gevaarlijk
Een jongen uit Rotterdam-Zuid ligt gewond op de stoep nadat hij is aangepakt door de politie. Hij had zich samen met honderden anderen verzameld in de stad om te rellen, maar rekende er natuurlijk niet op dat hij later op de avond de hulpdiensten nog weleens nodig kon hebben. De ambulance wilde echter niet komen omdat het volgens hen "te gevaarlijk" was om zich op die plek in de stad te begeven, omdat zijn vriendjes de omgeving nog steeds onveilig maakten. Helaas pindakaas, dat had je maar wat eerder moeten bedenken.

Bekijk de beelden uit Rotterdam hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV