Trailer: Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden

Trailer: Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden

Vanaf zondag 28 maart kun je op NPO 3 gaan genieten van de zesdelige tragikomische serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden, met daarin rollen voor onder anderen Guy Clemens en Anniek Pheifer. Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: <em>Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden</em> Vanaf zondag 28 maart kun je op NPO 3 gaan genieten van de zesdelige tragikomische serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden, met daarin rollen voor onder anderen Guy Clemens en Anniek Pheifer. Bekijk de trailer hieronder. De nieuwe serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden is vanaf zondag 28 maart wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden terugkijken bij Gids.tv en de hele serie is ook te streamen via NPO Plus. Bekijk ook Mysterieuze misdaadserie The Irregulars 26 maart bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video »
TV :
Trailer: Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden

De nieuwe serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden is vanaf zondag 28 maart wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden terugkijken bij Gids.tv en de hele serie is ook te streamen via NPO Plus.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier