De Rijdende Rechter gemist? Overlast door bijennest bij de buren

De Rijdende Rechter gemist? Overlast door bijennest bij de buren

In De Rijdende Rechter heeft de familie De Haas al jaren overlast van een bijenvolk in de schoorsteen van de buren. Af en toe vliegt het hele volk naar buiten, waardoor de buren ontzettend veel last ervaren. De familie De Groot zijn de buren met de schoorsteen, en die genieten juist erg van de bijen dus weigeren dit nest weg te halen.

Bekijk de video van De Rijdende Rechter hieronder.

<em>De Rijdende Rechter</em> gemist? Overlast door bijennest bij de buren In De Rijdende Rechter heeft de familie De Haas al jaren overlast van een bijenvolk in de schoorsteen van de buren. Af en toe vliegt het hele volk naar buiten, waardoor de buren ontzettend veel last ervaren. De familie De Groot zijn de buren met de schoorsteen, en die genieten juist erg van de bijen dus weigeren dit nest weg te halen. Bekijk de video van De Rijdende Rechter hieronder. De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22:00 uur te zien op NPO 1. Na de uitzending kun je de aflevering terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De Rijdende Rechter gemist? Grote ruzie om een papegaai Bekijk deze video »
TV :
De Rijdende Rechter gemist? Overlast door bijennest bij de buren

De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22:00 uur te zien op NPO 1. Na de uitzending kun je de aflevering terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter gemist? Overlast door bijennest bij de buren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier