Bekijk trailer van make-up talentenjacht Glow Up met Nikkie Tutorials & Roxeanne Hazes

Bekijk trailer van make-up talentenjacht Glow Up met Nikkie Tutorials & Roxeanne Hazes

Vanaf maandag 15 maart is de make-up talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star, gepresenteerd door Roxeanne Hazes en met Nikkie de Jager als vast jurylid, te zien op Videoland. De eerste beelden, waarin ook alle talenten te zien zijn, zie je in de officiële trailer hieronder.

De tekst gaat onder de video verder.

Bekijk trailer van make-up talentenjacht <em>Glow Up</em> met <em>Nikkie Tutorials &amp; Roxeanne Hazes</em> Vanaf maandag 15 maart is de make-up talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star, gepresenteerd door Roxeanne Hazes en met Nikkie de Jager als vast jurylid, te zien op Videoland. De eerste beelden, waarin ook alle talenten te zien zijn, zie je in de officiële trailer hieronder. De tekst gaat onder de video verder. Mooiste make-up creatiesTien veelbelovende make-up talenten nemen het tegen elkaar op in een spannende competitie. Iedere aflevering moeten zij zichzelf opnieuw bewijzen en de mooiste, meest bijzondere en technisch uitdagende make-up creaties laten zien. De nieuwe talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is vanaf maandag 15 maart wekelijks te zien op Videoland. Er wordt gestart met een dubbele aflevering. Bekijk hierboven de trailer van Glow Up. Bekijk ook Bekijk de officiële trailer van Sky Rojo: 19 maart te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer van Bad Trip: 26 maart te zien op Netflix Bekijk deze video »
TV :
Bekijk trailer van make-up talentenjacht Glow Up met Nikkie Tutorials & Roxeanne Hazes

Mooiste make-up creaties
Tien veelbelovende make-up talenten nemen het tegen elkaar op in een spannende competitie. Iedere aflevering moeten zij zichzelf opnieuw bewijzen en de mooiste, meest bijzondere en technisch uitdagende make-up creaties laten zien.

De nieuwe talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is vanaf maandag 15 maart wekelijks te zien op Videoland. Er wordt gestart met een dubbele aflevering. Bekijk hierboven de trailer van Glow Up.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van make-up talentenjacht Glow Up met Nikkie Tutorials & Roxeanne Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier