Dragons' Den: Julian wil een miljoen voor zijn slaaprobot

Dragons' Den: Julian wil een miljoen voor zijn slaaprobot

Julian Jagtenberg (25) wil slechte slapers helpen met zijn gepatenteerde slaaprobot. In het WNL-programma Dragons' Den probeert hij een miljoen euro op te halen om zijn uitvinding nog beter aan de man te brengen. De vragen van de zogenaamde Dragon's slaan hem totaal niet uit het veld en hij heeft overal een duidelijk antwoord op.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>Dragons' Den</em>: Julian wil een miljoen voor zijn slaaprobot Julian Jagtenberg (25) wil slechte slapers helpen met zijn gepatenteerde slaaprobot. In het WNL-programma Dragons' Den probeert hij een miljoen euro op te halen om zijn uitvinding nog beter aan de man te brengen. De vragen van de zogenaamde Dragon's slaan hem totaal niet uit het veld en hij heeft overal een duidelijk antwoord op. Bekijk de video van WNL hieronder. Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is vanaf donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Dragons' Den krijgt nieuw seizoen met Jort Kelder als presentator Bekijk deze video »
TV :
Dragons' Den: Julian wil een miljoen voor zijn slaaprobot

Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is vanaf donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dragons' Den: Julian wil een miljoen voor zijn slaaprobot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier