Zien: Zweedse man steekt acht mensen neer bij mogelijke terreuraanval

Zien: Zweedse man steekt acht mensen neer bij mogelijke terreuraanval

In Zweden heeft vandaag rond 15:00 uur vermoedelijk een terreuraanval plaatsgevonden. Een man van in de twintig zou bij een aanval met een scherp voorwerp acht mensen hebben gestoken. De gewonde mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht, twee van hen zouden ernstig gewond zijn. De vermoedelijke dader werd door de Zweedse politie in zijn been geschoten, de man is al een bekende van de politie.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: Zweedse man <em>steekt</em> acht mensen neer bij mogelijke <em>terreuraanval</em> In Zweden heeft vandaag rond 15:00 uur vermoedelijk een terreuraanval plaatsgevonden. Een man van in de twintig zou bij een aanval met een scherp voorwerp acht mensen hebben gestoken. De gewonde mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht, twee van hen zouden ernstig gewond zijn. De vermoedelijke dader werd door de Zweedse politie in zijn been geschoten, de man is al een bekende van de politie. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Geert Wilders reageert op aanslagen Nieuw-Zeeland: "Dit gaat je door merg en been" Bekijk deze video » Zien: Farid Azarkan (DENK) clasht met o.a. Geert Wilders in debat over terreur Frankrijk Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Zweedse man steekt acht mensen neer bij mogelijke terreuraanval


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zweedse man steekt acht mensen neer bij mogelijke terreuraanval of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier