Dragons' Den: dragons vechten om platform met sexy luisterverhalen

Dragons' Den: dragons vechten om platform met sexy luisterverhalen

In Dragons' Den houdt Eva de Visser een presentatie over haar platform dat sexy luisterverhalen verkoopt. Het idee valt enorm in de smaak bij de dragons Michel Perridon, Pieter Schoen, Nikkie Plessen, Won Yip en Shawn Harris, en zij doen er alles aan om met hun aanbiedingen deze ondernemer binnen te slepen.

Bekijk de beelden van Dragons' Den in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is sinds donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dragons' Den</em>: dragons vechten om platform met sexy luisterverhalen In Dragons' Den houdt Eva de Visser een presentatie over haar platform dat sexy luisterverhalen verkoopt. Het idee valt enorm in de smaak bij de dragons Michel Perridon, Pieter Schoen, Nikkie Plessen, Won Yip en Shawn Harris, en zij doen er alles aan om met hun aanbiedingen deze ondernemer binnen te slepen. Bekijk de beelden van Dragons' Den in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is sinds donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv. Dragons' Den: Julian wil een miljoen voor zijn slaaprobot Bekijk deze video »
TV :
Dragons' Den: dragons vechten om platform met sexy luisterverhalen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dragons' Den: dragons vechten om platform met sexy luisterverhalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier