Video: zo ziet het stappenplan naar de heropening van Nederland eruit

Video: zo ziet het stappenplan naar de heropening van Nederland eruit

Nadat Mark Rutte tijdens zijn persconferentie aangaf dat het niet zo handig was dat de datum van 21 april voor mogelijke versoepelingen naar buiten kwam gaat het kabinet toch vrolijk door met het noemen van data, tot frustratie van velen. Goedemorgen Nederland zette op een rij hoe het stappenplan er de komende weken uit ziet, mits de huidige situatie dat natuurlijk toelaat. Bekijk het overzicht hieronder.

Video: zo ziet het <em>stappenplan</em> naar de heropening van Nederland eruit Nadat Mark Rutte tijdens zijn persconferentie aangaf dat het niet zo handig was dat de datum van 21 april voor mogelijke versoepelingen naar buiten kwam gaat het kabinet toch vrolijk door met het noemen van data, tot frustratie van velen. Goedemorgen Nederland zette op een rij hoe het stappenplan er de komende weken uit ziet, mits de huidige situatie dat natuurlijk toelaat. Bekijk het overzicht hieronder. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen Bekijk deze video »
TV :
Video: zo ziet het stappenplan naar de heropening van Nederland eruit


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: zo ziet het stappenplan naar de heropening van Nederland eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier