Schokkende beelden: 13-jarige jongen doodgeschoten door politie in Chicago

Schokkende beelden: 13-jarige jongen doodgeschoten door politie in Chicago

Opnieuw veel ophef in de Verenigde Staten na het openbaar maken van politiebeelden. De 13-jarige Adam Toledo werd twee weken geleden doodgeschoten in Chicago. Op de schokkende beelden is te zien hoe de jongen van dertien jaar werd doodgeschoten, op dat moment had Adam geen wapen in zijn hand en ook kreeg hij geen tijd om te reageren op het politiebevel.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende beelden: <em>13-jarige</em> jongen <em>doodgeschoten</em> door politie in Chicago Opnieuw veel ophef in de Verenigde Staten na het openbaar maken van politiebeelden. De 13-jarige Adam Toledo werd twee weken geleden doodgeschoten in Chicago. Op de schokkende beelden is te zien hoe de jongen van dertien jaar werd doodgeschoten, op dat moment had Adam geen wapen in zijn hand en ook kreeg hij geen tijd om te reageren op het politiebevel. Tekst gaat verder onder de video. Vermoedelijke schietpartijHet incident gebeurde twee weken geleden in Chicago. Agenten waren afgekomen op een melding van een vermoedelijke schietpartij, toen de agenten aankwamen zagen ze de 13-jarige Adam wegrennen. Op de beelden is te zien dat Adam stopt, zich omdraait en vervolgens wordt neergeschoten. Bekijk de beelden van de NOS hierboven. Bekijk ook Demonstranten doodgeschoten bij protest tegen politiegeweld Nigeria (NOS Stories) Bekijk deze video » Heftige beelden: politie Nice lost veel schoten na terroristische aanslag Bekijk deze video » Hondenuitlater Lady Gaga beschoten, honden ontvoerd: bekijk heftige nieuwe beelden Bekijk deze video »

Vermoedelijke schietpartij
Het incident gebeurde twee weken geleden in Chicago. Agenten waren afgekomen op een melding van een vermoedelijke schietpartij, toen de agenten aankwamen zagen ze de 13-jarige Adam wegrennen. Op de beelden is te zien dat Adam stopt, zich omdraait en vervolgens wordt neergeschoten.

Bekijk de beelden van de NOS hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier