Video: Chaos in Brazilië neemt toe vanwege vele corona besmettingen

Video: Chaos in Brazilië neemt toe vanwege vele corona besmettingen

De corona-problemen in Brazilië worden groter en groter. Het aantal besmettingen en doden blijft met de dag stijgen en de medicatie begint op te raken. Iedere dag komen er zoveel zieke mensen bij dat ziekenhuizen het niet meer aankunnen. Leiders en gezondheidswetenschappers uit de hele wereld maken zich er zorgen over en weigeren vluchten uit Brazilië te accepteren op hun luchthavens.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: Chaos in <em>Brazilië</em> neemt toe vanwege vele <em>corona</em> besmettingen De corona-problemen in Brazilië worden groter en groter. Het aantal besmettingen en doden blijft met de dag stijgen en de medicatie begint op te raken. Iedere dag komen er zoveel zieke mensen bij dat ziekenhuizen het niet meer aankunnen. Leiders en gezondheidswetenschappers uit de hele wereld maken zich er zorgen over en weigeren vluchten uit Brazilië te accepteren op hun luchthavens. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: alleen buitenschoolse opvang open, meer versoepelingen laten op zich wachten Bekijk deze video » Kijk LIVE: Tweede Kamer krijgt update van RIVM over coronavirus (15 april) Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: Chaos in Brazilië neemt toe vanwege vele corona besmettingen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Chaos in Brazilië neemt toe vanwege vele corona besmettingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier