Bekijk de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 september in bioscoop

Bekijk de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 september in bioscoop

In juni verschijnt Black Widow in de bioscopen en op Disney+, maar de volgende Marvel Studios-film staat al voor de deur: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Bekijk de trailer hierboven.

Bekijk de trailer van <em>Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings</em>, 3 september in bioscoop In juni verschijnt Black Widow in de bioscopen en op Disney+, maar de volgende Marvel Studios-film staat al voor de deur: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Bekijk de trailer hierboven. De film volgt het verhaal van Shang Chi, gespeeld door Simu Liu. Hij moet zijn verleden opnieuw onder ogen komen als hij (opnieuw) in het web van de Ten Rings wordt gevangen. Bekijk de trailer hierboven. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is op 3 september te zien in bioscoop. Bekijk ook Black Widow vanaf 9 juli in bioscoop en op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Marvel Studios Loki vanaf 11 juni op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 september in bioscoop

De film volgt het verhaal van Shang Chi, gespeeld door Simu Liu. Hij moet zijn verleden opnieuw onder ogen komen als hij (opnieuw) in het web van de Ten Rings wordt gevangen.

Bekijk de trailer hierboven. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is op 3 september te zien in bioscoop.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 september in bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier