Ernst Kuipers in Op1: "Fieldlab-experimenten zijn een goed idee"

Ernst Kuipers in Op1: "Fieldlab-experimenten zijn een goed idee"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Ernst Kuipers in <em>Op1</em>: &quot;Fieldlab-experimenten zijn een goed idee&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv. De afgelopen week is er een hoop te doen geweest om Fieldlab-evenementen en met name het organiseren van het 538 Oranjefeest in Breda met tienduizend mensen. Ernst Kuipers is echter positief over deze experimenten: "Fieldlab-experimenten zijn een goed idee. We moeten nu leren voor het najaar." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers in Op1: "Fieldlab-experimenten zijn een goed idee"

De afgelopen week is er een hoop te doen geweest om Fieldlab-evenementen en met name het organiseren van het 538 Oranjefeest in Breda met tienduizend mensen. Ernst Kuipers is echter positief over deze experimenten: "Fieldlab-experimenten zijn een goed idee. We moeten nu leren voor het najaar."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers in Op1: "Fieldlab-experimenten zijn een goed idee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier