Op1 gemist? Albert Verlinde en Karin Bloemen starten campagne terugkeer theater

Op1 gemist? Albert Verlinde en Karin Bloemen starten campagne terugkeer theater

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Albert Verlinde</em> en <em>Karin Bloemen</em> starten campagne terugkeer theater Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv. Theaterproducent Albert Verlinde en Karin Bloemen zetten zich met de campagne 'Mooier dan ooit' in voor de terugkeer van het theater, wanneer we straks weer mogen. Volgens Albert is het theater nu echt 'mooier dan ooit', omdat we nu allemaal weten wat het is om niet te mogen gaan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Albert Verlinde en Karin Bloemen starten campagne terugkeer theater

Theaterproducent Albert Verlinde en Karin Bloemen zetten zich met de campagne 'Mooier dan ooit' in voor de terugkeer van het theater, wanneer we straks weer mogen. Volgens Albert is het theater nu echt 'mooier dan ooit', omdat we nu allemaal weten wat het is om niet te mogen gaan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Albert Verlinde en Karin Bloemen starten campagne terugkeer theater of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier