Zien: nieuwe trailer West Side Story van regisseur Steven Spielberg

Zien: nieuwe trailer West Side Story van regisseur Steven Spielberg

20th Century Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven van film West Side Story. Net als de wereldberoemde gelijknamige film uit 1961 is West Side Story een verfilming van de Broadwaymusical uit het jaar 1957. Met acteur Ansel Elgort en Rachel Zegler in de hoofdrol. Al bij het zien van de eerste beelden is kippenvel gegarandeerd.

Bekijk hieronder de trailer van de film West Side Story

Zien: nieuwe trailer <em>West Side Story</em> van regisseur Steven Spielberg 20th Century Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven van film West Side Story. Net als de wereldberoemde gelijknamige film uit 1961 is West Side Story een verfilming van de Broadwaymusical uit het jaar 1957. Met acteur Ansel Elgort en Rachel Zegler in de hoofdrol. Al bij het zien van de eerste beelden is kippenvel gegarandeerd. Bekijk hieronder de trailer van de film West Side Story Sharks versus The JetsDe jaren 50 New York. Het verhaal gaat over twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst en zijn elkaars grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee worden verliefd, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot. Vanaf 9 december 2021 is de film West Side Story te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama, Romantiek, Muziek. Zien: nieuwe trailer In the Heights vol muziek, dans, liefde, vrijheid en dromen Bekijk deze video » Bekijk officiële ondertitelde trailer Cruella Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: nieuwe trailer West Side Story van regisseur Steven Spielberg

Sharks versus The Jets
De jaren 50 New York. Het verhaal gaat over twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst en zijn elkaars grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee worden verliefd, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot.

Vanaf 9 december 2021 is de film West Side Story te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama, Romantiek, Muziek.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuwe trailer West Side Story van regisseur Steven Spielberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV